Σχετικά με εμάς
Υβόνη ΚατεργάρηΓεννήθηκε στο Βόλο. Αποφοίτησε από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας. Πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου στο τμήμα της Χειρουργικής Κλινικής και στα εξωτερικά ιατρεία του Διαιτολογικού τμήματος, ενώ παρακολούθησε και ενδονοσοκομειακά μαθήματα πάνω στα κυριότερα ιατρικά θέματα. Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο‘’Διατροφικά συμπληρώματα κατά την κύηση’’ που βαθμολογήθηκε με άριστα για την οποία συνεργάστηκε με τη μαιευτική κλινική Ακεσώ του Βόλου και με ιδιωτικά ιατρεία γυναικολόγων. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ). Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και ημερίδων.


Κυριακή ΠαπάΓεννήθηκε στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και εκπόνησε την ερευνητική πτυχιακή της, με  θέμα ‘’ Διατροφικές συνήθειες και εκτίμηση διατροφικής κατάστασης των εφήβων του νομού Καβάλας’’ που βαθμολογήθηκε με άριστα (10). Για την διεκπεραίωση του ερευνητικού τμήματος της εργασίας ήρθε σε επαφή με 5 σχολεία του Νομού Καβάλας και συνολικό δείγμα 650 εφήβους. Φροντίζει να ενημερώνεται τακτικά για την διατροφή μέσα από την παρακολούθηση συνεδρίων.


Ευαγγελία Χαλίκου

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια των σπουδών της πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ιπποκράτειο. Η πτυχιακή της εργασία με τίτλο ''Σκορ Μεσογειακής Διατροφής και συσχέτιση με βιολογικούς δείκτες καρδιαγγειακών νοσημάτων'' , με ερευνητικό κομμάτι σε 50 νοσηλευόμενους καρδιοπαθείς ασθενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικής, βαθμολογήθηκε με άριστα (10). Έχει πιστοποιημένη μετεκπαίδευση στο μητρικό θηλασμό. Παρακολουθεί συνεχώς συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την διατροφή.  
Για οποιαδήποτε απορία πάνω σε θέματα διατροφής ή ακόμα και να μας ζητήσετε να γράψουμε για ένα θέμα που εσείς θέλετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα προσωπικά μας mail.

ivonikat@gmail.com και kiriakipapa@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου